İstanbul Maltepe'de silahlı çatışma! Kiracı dehşeti: Ev sahibi ve eşi öldü, avukat yaralandı
İstanbul Maltepe'de, ev sahibi ile kiracı arasında çıkan kavgada, ev sahibi ve eşi hayatını kaybetti, 1 avukat ağır yaralandı. Maltepe'de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kiracı Mehmet T., ev sahibi Osman A. ile eşi Nursen A.'yı öldürdü, olay yerindeki avukat Emir Ali S.'yi ise yaraladı. Polis ve sağlık ekiplerine de ateş açan şüpheli, özel harekât polislerinin müdahalesiyle sağ olarak yakalandı.

Olay, saat 13.10 sıralarında Maltepe ilçesi Gülsuyu Mahallesi Taşocağı Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi Osman A. ile kiracısı Mehmet T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet T., silahla ev sahibi Osman A., ev sahibinin eşi Nursen A. ve olay yerinde bulunan avukat Emir Ali S.'ye ateş etti.
Silahlı saldırıda Osman A. ile eşi Nursen A. olay yerinde hayatını kaybederken, avukat Emir Ali S. yaralandı. Yaralı avukat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİNE DE ATEŞ AÇTI
Saldırının ardından silahıyla bölgede bulunan Mehmet T., olay yerine sevk edilen polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine de ateş açmayı sürdürdü. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, bölgedeki hareketlilik dronla takip edildi.
Şüpheli Mehmet T., özel harekât polislerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek sağ olarak yakalandı. Gözaltına alınan Mehmet T.'nin tehdit ve hakaret suçlarından 3 kaydının bulunduğu öğrenildi.
Görgü tanığı Akın Gümüşoğlu, "Annemle arabada sohbet ediyorduk, araba da çalışıyordu. Şu yukarıdan, sokaktan bağıra bağıra biri geldi. 'Abi beni kurtarın' diye. Arabaya atladı. "En yakın hastaneye götürdüm, Kartal Lütfi Kırdar'a. Adamı konuşturdum bayılmasın diye. Bana dedi ki; 'Benimle beraber toplam 3 kişi vardık. Ben kurtuldum, diğerlerini bilmiyorum' dedi. Sadece uyumasın diye, enerjisi bitmesin diye konuşturdum bayılmasın diye. Sonra kardeşleri geldi hastaneye. İfadesini falan aldılar orada" şeklinde konuştu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
- Popüler Haberler -
Büyükçekmece'de sahte savcı kimliği ile dolandırıcılık yapan hükümlü yakalandı
Turbo motorlarda en sık yapılan 5 hata! Küçük görünen yanlışlar pahalıya patlayabilir
Bilim insanları kediler ve mutluluk arasında şaşırtıcı bir bağlantı buldu
Bursa'da 6,5 ton sağlıksız gıda imha edildi
Kanser araştırmasında şaşırtan bulgu! Bağışıklık sinyali tümör büyümesini tetikledi
Yaşlanmanın en büyük sırrı çözüldü! Bilim insanları 'zombi hücrelerin' neden biriktiğini buldu



