Bakan Memişoğlu'ndan "Her Gebeye Bir Ebe" uygulamasına ilişkin paylaşım

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "İlk gebeliğini yaşayan anne adaylarımıza gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleriyle 22 bin 952 gebemize birebir destek ulaştırdık." ifadesini kullandı.
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Her Gebeye Bir Ebe" uygulamasıyla son üç ayına giren bütün anne adaylarına bir ebeyi koordinatör ebe olarak görevlendirdiklerini ve bu kapsamda ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarına gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriyle 22 bin 952 gebeye birebir destek ulaştırdıklarını bildirdi.
Bakan Memişoğlu, "Her Gebeye Bir Ebe" uygulamasına ilişkin NSosyal hesabından paylaşım yaptı.
"Her Gebeye Bir Ebe" uygulamasıyla son üç ayına giren bütün anne adaylarına bir ebeyi koordinatör ebe olarak görevlendirdiklerini aktaran Memişoğlu, "İstiyoruz ki her annemiz kendini güvende hissetsin, her sorusuna bir uzman eliyle cevap bulsun. Bu kapsamda ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarımıza gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretleriyle 22 bin 952 gebemize birebir destek ulaştırdık. Gece gündüz demeden, en zor şartlarda bile büyük bir fedakarlıkla görev yapan, hayatın başlangıcına tanıklık eden tüm ebelerimize yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Gıda alerjilerinde yeni umut! Bağırsak bakterileri yer fıstığına karşı toleransı artırabilir
Yaşlanan eklemlerde kıkırdak kaybı geri dönebilir mi?
Vücut yağı gerçekten nefes yoluyla mı atılıyor? Bilim insanları mekanizmayı açıkladı
Kalp sağlığını korumak isteyenler bu 4 besini neden sınırlamalı?
Spor salonlarında yaygınlaşan kuru alım neden riskli?
Tek ayak üzerinde daha uzun süre durabilen yaşlıların hayatta kalma olasılığı daha yüksek çıktı



