Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkmenistan'a gidecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 9. Dönem Türkmenistan-Türkiye Hükümetler arası Ekonomik Komisyon (HEK) toplantısına katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Türkmenistan'a gidecek.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ziyareti kapsamında yarın başkent Aşkabat'da düzenlenecek Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Toplantısı'na katılacak.
Ziyaretinin ikinci günü 4 Haziran'da, Türkmenistan Milli Lideri Gurbangulu Berdimuhamedov ve Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov ile görüşecek Yılmaz, Türkmentextile Expo 2026 Uluslararası Fuarı'nı ziyaret edecek.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, aynı gün, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Nökerguli Ataguliyev ile görüşecek, Türkmenistan-Türkiye 9'uncu Dönem HEK toplantısına ve imza törenine iştirak edecek.
- Popüler Haberler -
Eskişehir'de gölete atıyla giren kişi suda boğuldu
Sarıyer'de ilginç kaza: Hafriyat kamyonunun damperi yön levhasını devirdi
Beyaz ette haksız fiyat artışı mercek altında... Soruşturmada 29 kişiye adli kontrol tedbiri
İletişim Başkanı Duran'dan dezenformasyon uyarısı: Siber vatanı birlikte savunacağız
Güngören'de yıkım fiyaskosu: Zarar gören 2 bina boşaltıldı
Rusya'dan dikkat çeken Türkiye mesajı: Erdoğan'ın temasları kilit rol oynuyor



