ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Markette çocuğu tekmelemişti... Vicdansız babadan skandal savunma

İHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Markette çocuğu tekmelemişti... Vicdansız babadan skandal savunma

Eskişehir'de kendi evladı olduğu öğrenilen küçük çocuğu, markette defalarca tekmeleyen cani baba gözaltına alındı. İfadesinde pişman olduğunu söyleyen baba, 'Çok hareketli bir çocuk. Ani sinir patlaması yaşadım.' dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan C.E. adliyeye sevk edildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Eskişehir'de market içerisinde çocuğunu tekmeleyen ve ifadesinde, "Çok hareketli bir çocuk. Markette de çok hareketliydi. Ani sinir patlamasıyla vurdum. Pişmanım" diyen baba adliyeye sevk edildi.

Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde bir marketin içerisinde 5 yaşındaki çocuğunu tekmeleyen 49 yaşındaki C.E. isimli şahıs, Odunpazarı Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince dün gözaltına alınmıştı.

"ANİ SİNİR PATLAMASI YAŞADIM"

Emniyetteki işlemleri tamamlanan C.E., bugün adliyeye sevk edildi.

Şahsın adliyeye sevki öncesinde emniyette verdiği ifadesinde, "Çok hareketli bir çocuk. Markette de çok hareketliydi. Ani sinir patlamasıyla vurdum. Pişmanım" dediği öğrenildi.


Etiketler:
çocuk şiddeti baba tutuklandı Eskişehir olayı