Kızının yanında infaz... Kumarbaz eşi uykuda katletti
Pozantı Belediyesi'nde memur olarak görev yapan Hatice Mine Kocamaz, 7 yaşındaki kızıyla uyurken, kumar bağımlılığı nedeniyle boşanmak istediği eşi tarafından öldürüldü.

Adana Yüreğir'de Hatice Mine Kocamaz (40), mahalle bekçisi eşi H.E.K.'dan boşanmak istedi. Ayrılığı hazmedemeyen koca, boşanmaktan vazgeçiremediği kadını, 7 yaşındaki kızının yanında uyurken tabancayla öldürüldü. H.E.K.'nin eşinin yüzünü yastıkla kapattıktan sonra silahla başına ateş ettiği öğrenildi.
30 DAKİKADA YAKALANDI
Olay yerinden kaçan katil zanlısı, KGYS ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler tarafından 30 dakikada saklandığı adreste yakaladı. Kardeşinin cenazesini Adli Tıp'tan teslim alan ağabey Yılmaz Yılgıncan, şöyle konuştu: "Kardeşim, 2 yıldan bu yana boşanma aşamasındaydı. O şahıs bekçiydi ve çok borcu vardı; kumarbaz bir memurdu. Şiddetli geçimsizlik yaşandı ve ardından boşanma davası açıldı. O sırada da dava çekişmeliye döndü."

Hatice Mine Kocamaz, Pozantı Belediyesi'nde memur olarak çalışıyordu.
- Popüler Haberler -
Evden çalışınca bu alışkanlık fark edilmeden değişiyor
Emeklilik beyni nasıl etkiliyor?
İnme 40 yaş altındaki insanlarda neden daha sık görülüyor?
Bilim insanları beyinde geçmiş görüntü ile yeni karar arasındaki bağlantıyı buldu
Bilim insanlarından yaşlanma için ezber bozan sonuç! Aynı yaştakiler moleküler olarak farklılaşıyor
Kediniz size sürtünüyor veya yastığı yoğuruyorsa ne anlatmak istiyor?



