Sosyal medya fenomeni ilahici Ali Esenler'de silahlı saldırıya uğradı

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir takipçileriyle buluşmak için geldiği Esenler'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanırken, saldırganların olay yerinden kaçtığı açıklandı.
Olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Havaalanı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sosyal medyada İlahici Ali adıyla bilinen Ali Özdemir, takipçileriyle buluşmak için Konya'dan İstanbul'a geldi. Özdemir, geceyi geçirmek için Esenler'de bir eve gitmek istediği sırada tanımadığını söylediği bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

SALDIRGANLAR ARANIYOR
"4 EL SİLAH SESİ GELDİ"
Özdemir'e ilk müdahaleyi yapan Furkan Çoban, "Gece 03.00 sıralarında 4 el silah sesi geldi. Camdan baktığımızda bir kişinin yerde yattığını gördük ve müdahale etmek için aşağıya indik. Kurşunlar bacağına isabet etmişti. Şanslıydı ki sağlıkçı bir kişi vardı. Durumunun nasıl olduğunu bilmiyorum. İnşallah iyidir. İlahici Ali olduğunu söylediler. Zaten siması da tanıdık gelmişti. İnternetten baktığımızda o olduğunu gördükö dedi.
- Popüler Haberler -

Elazığ'da tır devrildi: 1 yaralı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde seyir halindeki tır yandı

Burdur'un Bucak ilçesinde trafik kazası: 5 yaralı

Bu sefer kaçamadı! 38 kiloluk dev sazan balığı yakalandı

Hatay'da Suriye uyruklu 10 göçmen yakalandı, 3 kaçakçı tutuklandı

Yalçın Cerrah cinayet zanlısı Gürcistan'da yakalandı, Türkiye'ye iade edildi!
