ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Sınava dakikalar kala talihsiz olay! Genç kız gözyaşlarına boğuldu: Yardımına itfaiye koştu

AA/IHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Sınava dakikalar kala talihsiz olay! Genç kız gözyaşlarına boğuldu: Yardımına itfaiye koştu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde sınava girecek bir öğrenci, kimliğini okulun çevresinde bulunan mazgala düşürdü. Kimlik itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarılırken, genç kız ise duygu dolu anlar yaşadı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) için okulların yolunu tutan adaylardan bazıları talihsiz olaylarla karşılaştı.

SINAVA GİRECEK GENÇ KIZIN KİMLİĞİ MAZGALA DÜŞTÜ

Olay, Dumlupınar Mahallesi'ndeki özel bir okulun çevresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte AYT'ye gireceği okula gelen öğrenci, sınavın başlamasına 40 dakika kala kimliğini mazgala düşürdü.

EDİRNE'DE SINAV GİRİŞ BELGESİNİ UNUTAN ÖĞRENCİYİ YKS'YE YUNUS TİMİ POLİSLERİ YETİŞTİRDİ

Edirne'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna girmek için geldiği okulda sınav giriş belgesinin yanında olmadığını fark eden öğrenciye Yunus Timi polisleri yardımcı oldu. YKS'nin ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) için Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesine gelen bir öğrenci, sınav giriş belgesini unuttuğunu fark etti.

Bina girişindeki polislerden yardım isteyen öğrenci, Edirne Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerince (Yunus Timi) motosikletle yerleşke içindeki kırtasiyeye götürüldü. Burada belgenin çıktısını alan öğrenci son anda sınav salonuna girdi. Kapıların kapanmasından önce sınava yetişen öğrenci polislere teşekkür etti.