''Kargocu giremez'' tartışması kavgaya dönüştü
İstanbul Beylikdüzü'nde bir siteye aracıyla girmek isteyen kargo görevlisi ile site güvenliği arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir siteye aracıyla girmek isteyen kargo firması çalışanı ile güvenlik arasında tartışma çıktı.
Çıkan tartışma yerini küfürlü kavgaya bıraktı. Yaşanan anlar site sakinleri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, güvenlik amiri olduğu söylenen kişinin kargocuyu yere yatırıp darp ettiği kargocunun ise küfürler ettiği görülüyor.
Görüntünün devamında ise vatandaşlar araya girerek tarafları ayırdı.
- Popüler Haberler -
Karar verdiğiniz anda beyinde ne değişiyor?
Kız babası olmak ilişkileri güçlendiriyor! Araştırmaya göre kız çocuğu olan babalar eşlerine daha bağlı
İnsan gıdaları evcil hayvanlara uygun değil! Sofranızdaki lezzetler onlar için zehir olabilir
Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul Sultangazi'de zincirleme trafik kazası! 5 yaralı
Mersin'in Tarsus ilçesinde trafik kazası, 1 ölü



