Esenyurt'ta sokakta silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Esenyurt'ta aralarında husumet bulunan Emre Balaban. ve Ş.B. ile sokakta karşılaşan V.T. üzerinde bulunan silahla iki kişiye kurşun yağdırdı. Balaban kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.20 sıralarında Fatih Mahallesi, 933. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre V.T. aralarında husumet bulunan Emre Balaban ve Ş.B. ile sokakta karşılaştı.

V.T. üzerinde bulunan tabanca ile Balaban (18) ve Ş.B.(20)'ye kurşun yağdırdı. V.T. olayın ardından yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Emre Balaban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
- Popüler Haberler -
Yıllardır çamaşır yıkarken bu hata yapılıyor! Siyah giysilerin solmasının asıl sebebi ortaya çıktı
Yoga mı, ağırlık mı, koşu mu? Kemikleri en çok güçlendiren spor belli oldu
Korku neden anında geçmiyor?
Yeni doğan kız ve erkek bebekler dünyaya farklı mı bakıyor?
Ergenlikteki vücut ağırlığı hücresel yaşlanmayı nasıl etkiliyor?
Yıllar sonra ortaya çıkan gizli bağlantı! Yetişkinlikteki anksiyetenin sebebi bebeklikte gizliymiş



