Erzurum'da FETÖ operasyonunda 2 şahıs yakalandı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen kapsamlı operasyonda, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan aranan 2 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan birinin 5 yıl 5 aydır arandığı ve her ikisinin hakkında 6 yıl 3'er ay hapis cezası bulunduğu tespit edilmiştir.
Erzurum'da güvenlik güçlerinin yürüttüğü kapsamlı operasyonda, terör örgütü FETÖ/PDY ile bağlantılı 2 şahıs yakalanmıştır. Bu operasyon, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla aranan şahısların bulunması yönünde yapılan çalışmaların somut bir sonucudur. Palandöken ilçesinde gerçekleştirilen bu operasyon, bölgede terör örgütü üyelerine karşı yürütülen mücadelenin devam ettiğini göstermektedir.
Operasyonun detayları
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü, JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timleri) ve Palandöken İlçe Jandarma Komutanlı ekiplerince Palandöken ilçesinde aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan aranan 2 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahısların durumu
Şahıslardan birinin 5 yıl 5 aydır arandığı ve her ikisi hakkında 6 yıl 3'er ay hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Yakalanan şahıslar, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevine teslim edildi.
İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.
- Popüler Haberler -
Yıllardır tartışılan soru! Şeker mi yoksa tatlandırıcı mı daha zararlı?
Günde 3-4 fincan kahve içenlerin biyolojik yaşı 5 yıl daha gençleşiyor
Uçak korkusu yaşayanlara önerilen basit bilimsel hile
Doğanın savunma sistemi! Sivrisinekler bu bitki kokusundan kaçıyor
Uzmanlar uyardı! Gazlı ocak kullananlar büyük tehlike altında
Uzmanlar uyardı! Solmuş çiçekler alerji ve astım riskini artırıyor



