Emine Erdoğan'dan "Dünya Yaşlılar Günü" mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, gönüllerinde taşıdıkları hayat hikayesiyle, toplumsal hafızanın vazgeçilmez birer parçası olan yaşlıları hürmetle anarak, tüm yaşlı bireylere sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi.
Emine Erdoğan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, şu ifadelere yer verdi:
"Her yaş, farklı bir mevsimdir. Yaşlılarımız, hayatın en olgun ve en bilge mevsiminin temsilcileridir. Geçmişin tecrübeleriyle bize sabrın, sevginin ve yaşam mücadelesinin en derin anlamını öğretirler. Gönüllerinde taşıdıkları hayat hikayesiyle, toplumsal hafızamızın vazgeçilmez birer parçası olan değerli büyüklerimizi hürmetle anıyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."
Her yaş, farklı bir mevsimdir. Yaşlılarımız, hayatın en olgun ve en bilge mevsiminin temsilcileridir.
— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) October 1, 2024
Geçmişin tecrübeleriyle bize sabrın, sevginin ve yaşam mücadelesinin en derin anlamını öğretirler.
Gönüllerinde taşıdıkları hayat hikâyesiyle, toplumsal hafızamızın... pic.twitter.com/qk8vq6vz6Z
- Popüler Haberler -
Parmak eklemlerini çıtlatma alışkanlığı tehlikeli mi? Tıbbi araştırmalar ne diyor
Doğal yöntemlerle dolap ferahlığı: Kıyafetleriniz haftalarca mis gibi kalsın
Mutfak temizliğinde devrim! Birkaç malzemeyle kendi spreyinizi yapın
O iller için uyarı verildi! Gök gürültülü sağanak yağış geliyor
Uzmanlar çavdar ekmeğini neden tavsiye ediyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar'da cuma namazını kıldı



