Yılmaz'dan Siber Güvenlik Başkanlığı açıklaması: Hazırlıklar olgunlaştı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siber Güvenlik Başkanlığı kurulması yönündeki çalışmalara ilişkin, "Bir taraftan siber güvenlikle ilgili kanun diğer taraftan da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gerekiyor. Her iki konuda da hazırlıklarımız epeyce olgunlaşmış durumda" dedi.
Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Siber Güvenlik Başkanlığının ne zaman kurulacağına yönelik soru üzerine Yılmaz, "Bir taraftan siber güvenlikle ilgili kanun diğer taraftan da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gerekiyor. Her iki konuda da hazırlıklarımız epeyce olgunlaşmış durumda. Uzun süredir üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Mecliste bütçe görüşmelerinin sürdüğünü belirten Yılmaz, uygun olan bir takvimde düzenlemenin Meclis gündemine geleceğini söyledi.
- Popüler Haberler -

Türkiye'nin milli muharip uçağı KAAN'a uluslararası ilgi artıyor

TEKNOFEST Sosyal beta sürümüyle yayında: Genç girişimcilerin yeni dijital buluşma noktası

Türk teknolojisi İskandinav savunmasını güçlendirecek

Elektronik haberleşme sektörüne geçen yıl 94,1 milyar lira yatırım yapıldı

Ankara Valiliği uyardı: Test amaçlı ses hızımı yapılacak

Türkiye'nin F-35 hamlesi korku saldı! Stratejik aklımıza hayran kaldılar
