Yılmaz'dan Siber Güvenlik Başkanlığı açıklaması: Hazırlıklar olgunlaştı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siber Güvenlik Başkanlığı kurulması yönündeki çalışmalara ilişkin, "Bir taraftan siber güvenlikle ilgili kanun diğer taraftan da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gerekiyor. Her iki konuda da hazırlıklarımız epeyce olgunlaşmış durumda" dedi.
Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Siber Güvenlik Başkanlığının ne zaman kurulacağına yönelik soru üzerine Yılmaz, "Bir taraftan siber güvenlikle ilgili kanun diğer taraftan da Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gerekiyor. Her iki konuda da hazırlıklarımız epeyce olgunlaşmış durumda. Uzun süredir üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Mecliste bütçe görüşmelerinin sürdüğünü belirten Yılmaz, uygun olan bir takvimde düzenlemenin Meclis gündemine geleceğini söyledi.
- Popüler Haberler -

Ulaşımda devrim! Uçan taksi ilk müşterilerini ağırlayacak

F-16'lar emekliye ayrılıyor: İlk F-35'ler resmen hava üssünde

Milli seyir füzesi SOM-J'den tam isabet: Kendini kanıtladı

Bakan Uraloğlu: 5G birçok alanda dönüşümün anahtarı olacak

Robot sürüleri geldi! Belirlenen hedefe saldırdılar

ALTAY tankı için geri sayım: İlk teslimat tarihi netleşti
