ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Koruma altındaki bu çiçeği koparmanın cezası 699 bin lira

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Koruma altındaki bu çiçeği koparmanın cezası 699 bin lira

Bolu bulunan Gölcük Tabiat Parkı ve Abant Gölü Milli Parkı'ndaki göllerde bulunan nilüfer çiçeğini koparanlara 699 bin 197 lira ceza uygulanacak.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı ve Abant Gölü Milli Parkı'ndaki göllerde bulunan endemik tür olan nilüfer çiçeğini koparanlara 699 bin 197 lira ceza uygulanacak.

Her mevsim yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisini çeken parklardaki göllerde yetişen nilüferler, çiçek açmaya başladı.

Sarı, beyaz ve pembe renklerdeki çiçekleri ile geniş yeşil yaprakları su yüzeyinde güzel görüntü oluşturan nilüferler, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Koruma altında bulunan nilüfer çiçeğini koparanlara ilgili kanun uyarınca 699 bin 197 lira ceza uygulanacak.

Öte yandan Gölcük ve Abant'ta nilüferlerin zarar görmemesi için ekiplerin denetimleri sürüyor.


Etiketler:
nilüfer çiçeği çiçek koparma endemik nilüfer koruma bolu göl