AK Parti'den Özgür Özel'e 'AK Gençlik' tepkisi: O sicil eleştirmeye yetmez
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AK Parti Gençlik Kolları'na yönelik söylemlerine çok sert tepki gösterdi. Çelik, muhalefetin gençlik vizyonunun yetersiz olduğunu belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
AK GENÇLİK Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın siyaset okulunda yetişmiştir.
Bu siyasi çizgiyi çok yüksek bir enerjiyle her gün daha ileriye taşımaktadır. Bu anlamda AK Gençlik, dünya gençlik hareketleri içinde özgün bir siyasi ekoldür.
Sn Özgür Özel ve ekibinin siyasi sicili ortada. Bu sicil, AK Gençliği eleştirecek kabiliyete ve kapasiteye sahip değildir. Sn Özgür Özel'in sık sık AK Gençliği hedef alması, gençlerin dünyasından ne kadar kopuk olduğunun bir göstergesidir.
AK Gençlik Cumhurbaşkanımızın siyasi çizgisinde ülkemizi ve dünyayı kucaklayan adımlar atmaya devam ediyor.
Özgür Özel ve ekibinin AK Gençliği hedef almak yerine, AK Gençlikten "siyaset öğrenmesi" daha sağlıklı bir yaklaşım olur.
- Popüler Haberler -
CANLI | Günün Manşeti 24 TV'de başladı
Temiz enerji hedeflerinin uygulanabilir sonuçlara dönüştürülmesi gerektiğini belirtti
Kırmızı bültenle ve ulusal seviyede aranan 76 suçlu Türkiye'ye getirildi
Emine Erdoğan: Birincil meselemiz, tek kullanımlık ürünler etrafında şekillenmiş kullan-at kültüründen uzaklaşmak olmalı
Bakan Fidan New York'ta kritik toplantıda! Gündem kapsamlı barış planı
Bakan Fidan, Türkiye-Suriye-Suudi Arabistan Dışişleri Bakanları Toplantısına ev sahipliği yaptı



