Vatandaş isyan etti: Şehirde karavanın ne işi var!

Şehir merkezlerini mesken tutan karavanlar vatandaşı isyan ettirdi. Başta sahiller olmak üzere park alanlarını işgal eden karavanlar hem çevre kirliliğine neden oluyor hem de park sorununu içinden çıkılmaz hale getiriyor.
Kovid-19 salgınıyla birlikte karavan kullanımına artan talep bazı yerlerde park sorununu gündeme getirirken, karavanların park edildiği yerlerde yaşayan vatandaşlar ise "karavanların başta sahiller olmak üzere park alanlarını işgal ettiği" ve "çevre düzenine zarar verdiği" iddiasıyla şikayetçi.

Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ, "Karavancılar bir yerde konuşlanıp da cadde üzerinde park edip içinde yatamazlar, kanun olarak da yatamazlar. Bunlar birer ev. Kanun dışında, etik olmayan yaşama döndürüyorlar" dedi. Özdağ, İSPARK'ın mevzuatının otopark mevzuatı olduğunu, karavan kampı niteliğinde park yapamadıklarını da belirtti.
- Popüler Haberler -
Kabuslar sandığınızdan faydalı olabilir
Esneme gizemi çözüldü! Etkisi doğmadan başlıyor
Çarpıcı yaşlanma araştırması! Coğrafya biyolojik yaşı etkiliyor
Uzmanlardan meyve ağaçlarında doğru gübreleme uyarısı
Araçlarda hava dolaşım düğmesi yanlış kullanılıyor! Uzmanlardan kritik uyarı
Uzmanlar merdiven çıkarken nefes darlığı konusunda uyarıyor



