Tavşantepe imamına soruşturma

Diyanet İşleri Başkanlığı, telefonunda uygunsuz görüntüler olduğu iddia edilen Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi camisi imamı R.K. hakkında soruşturma başlattı.
Diyarbakır Bağlar'a bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran (8) cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken; köy imamı R.K. hakkında ayrı bir inceleme başlatıldı.
İmam R.K.'nin yıllık izinde olduğu öğrenildi. R.K., Narin'in kaybolduğu dönemde camide görüntülenmişti.
WHATSAPP: YAZIŞMALAR BİZDE YOK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Narin cinayetinde META şirketinin silinen Whatsapp mesajlarını vermemesiyle ilgili konuştu: "META şunu söylüyor; Biz bu mesajlaşmaları kaydetmiyoruz, depolamıyoruz, dolayısıyla bunları verme imkanımız yok."
- Popüler Haberler -
Kaygı ve depresyon ağız sağlığını nasıl etkiliyor? Bilim insanlarından dikkat çeken bulgu
Depresyonla mücadelede hangi evcil hayvan daha iyi?
Sivrisineklerin bazı insanları daha çok seçmesinin nedeni ciltte olabilir
İdeal diyetin sırrı ortaya çıktı! Sevdiğiniz yiyecekler de hesaba katılmalı
Tuvalet ihtiyacını erteleyenler dikkat! Mesane işlevi zamanla bozulabilir
Yüksek hızda sürüşün ardındaki 5 psikolojik sebep açıklandı



