Aileler PKK tarafından kaçırılan çocuklar için DEM Parti önünde eylemlerine devam ediyor
Van'da çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti.

Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, Türk bayrakları ve evlatlarının fotoğraflarını taşıyarak DEM Parti İl Başkanlığı binasının önüne kadar yürüdü.
Eyleme katılan anne ve babalar, teslim olmaları için çocuklarına çağrıda bulundu.
Kızına kavuşma hayaliyle eylem yapan Nazlı Sancar, 2019 yılından bu yana mücadelelerini sürdürdüklerini söyledi.
Anne ve babalar olarak mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini belirten Sancar, şunları kaydetti:
"Biz burada sadece hakkımız olan evlatlarımızı istiyoruz. Hiç kimseye bir zararımız yoktur. Tek kızım için değil bütün çocuklar için buradayım. Herkes için bu mücadeleyi veriyorum. Kızım, beni duyuyorsan, görüyorsan Allah rızası için gel devlet güçlerimize teslim ol. Devlet herkese kucak açmış. Rabb'im devletimize güç, kuvvet versin. Rabb'im devletimizi başımızdan eksik etmesin."
Baba Fevzi Yağmur ise "Yıllardır Diyarbakır'da, Van'da, Ankara'da senin peşindeyim. Ailendeki herkes seni bekliyor. Gel devlete teslim ol. Sen devletin evladısın. Devlet size kapı açmış niye gelmiyorsunuz." diye konuştu.
- Popüler Haberler -
Tarihin en eski köpek ve kedi ismi Balıkesir'de keşfedildi
Ne kadar çok dil, o kadar genç beyin mi? Yeni araştırma dikkat çekti
Evinizin yanındaki ağaçlara dikkat! Hızla yayılan kökler tehlike yaratıyor
Gazlı içecek kutusuna vurmak köpürmesini gerçekten önlüyor mu?
Çözülmüş eti tekrar dondurmak neden tehlikeli?
Tuzsuz kavrulmuş fıstık hafıza testlerinde dikkat çeken sonuç verdi



