Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde yeniden şampiyonluk peşinde! İlk maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak

2026 FIVB Milletler Ligi'nde (VNL) yer alacak A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyonu 2023'ten sonra bir kez daha kazanmak için mücadele edecek. Başkent Ankara, 17-21 Haziran'da organizasyonun ikinci etabına ev sahipliği yapacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi'nde ilk maçında yarın Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Milletler Ligi'nde (VNL) ilk maçına yarın çıkacak.
İlk etap maçlarını Brezilya'da oynayacak ay-yıldızlı ekip, başkent Brasilia'da oynanacak mücadeleye TSİ 19.00'da çıkacak.
Filenin Sultanları, Brezilya'da ayrıca Hollanda, İtalya ve Bulgaristan'la da karşı karşıya gelecek.
Türkiye, Dominik Cumhuriyeti'ne karşı oynadığı son 5 resmi maçı da kazandı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, geçen yıl oynanan FIVB Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyeti 3-0 yenmişti. Milli takım rakibi karşısındaki son yenilgisini ise 2021 yılında VNL maçında 3-1'lik skorla almıştı.
Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki milli takımın Brezilya etabı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Pasörler: Dilay Özdemir, Buse Ünal Pehlivan
Smaçörler: İlkin Aydın, Saliha Şahin, Yaprak Erkek, Ayşe Çürük
Orta Oyuncular: Deniz Uyanık, Berka Buse Özden, Karmen Aksoy, Merve Atlıer, Ezel Balık
Pasör Çaprazları: Beren Yeşilırmak, Defne Başyolcu, Aylin Uysalcan
Liberolar: Eylül Akarçeşme Yatgın, Melis Yılmaz.
- Popüler Haberler -
ASELSAN, A Milli Futbol Takımı'nın ana sponsoru oldu
Erman Toroğlu hakkında 3 yıla kadar hapis istem
A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası kadrosu açıklandı
Okçulukta 14. Uluslararası Fetih Kupası yarın İstanbul'da başlayacak
Türkiye - Kuzey Makedonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç şifresiz mi?
Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi)



