CHP'li belediyeye iştiraki ASKİ'ye ait içme suyu borusu patladı! Mahalleyi su bastı, vatandaş tepkili...

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ'ye ait içme suyu borusu patladı. Sokaklar göle döndü, evler sular altında kaldı. Mahalle sakinleri, su taşkını nedeniyle evlerinde ve bahçelerinde maddi hasar oluştuğunu belirterek duruma tepki gösterdi.
AKŞAM Gazetesi'nin İHA'dan aktardığı habere göre, Adana'nın Yüreğir İlçesi Çamlıbel Mahallesi'nde CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi iştiraki ASKİ'ye ait içme suyu borusu patladı. Patlamanın ardından sokaklar kısa sürede göle dönerken, evleri de su bastı. Mahalle sakinleri, ani su taşkını nedeniyle evlerinde ve bahçelerinde maddi hasar oluştuğunu belirterek duruma tepki gösterdi.

ASKİ ekipleri, patlayan borunun onarılması ve suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Mahalle sakinlerinden Necati Urba, "Geçtiğimiz aylarda da su borusu patlamıştı. Sabah işe geldik her taraf suydu, ekipleri çağırdık geldiler ama halen sularımız kesik. Mağdur olduk" dedi. Mahalle sakinlerinden Gülistan Büyükkaya, "Sürekli bu sorunu yaşıyoruz. Ben 4 yıldır bu mahalledeyim 3 defa su borusu patladı. Evi su basmadı ama kapının önüne kadar su geldi" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Aksaray'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti
Kuveyt'te Türk mutfağı rüzgarı: Geleneksel lezzetler büyük ilgi gördü
Camide temizlik yapan imama saldırdı
SOLOTÜRK İstanbul semalarında nefes kesecek... Fetih etkinliklerinde gösteri uçuşu
AFAD duyurdu: Osmaniye'de 4,2 büyüklüğünde deprem
CHP'de "Hayvan Çiftliği" sendromu



