ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Adaylık sinyali mi? Mansur Yavaş'tan dikkat çeken sözler: Günü gelince konuşuruz!

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Adaylık sinyali mi? Mansur Yavaş'tan dikkat çeken sözler: Günü gelince konuşuruz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili olarak, "Günü geldiğinde mevcut koşullar değerlendirilir ve Türkiye'nin o günkü şartlarına göre karar verilir. Gerekirse bu konudaki düşüncemizi tüm kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

CHP'de 'ön seçim' kararıyla başlayan Cumhurbaşkanlığı Adaylığı krizi her geçen gün artmaya devam ediyor. Adaylık için en büyük iki rakip Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu kamuoyu üzerinden birbirlerine açık rest çekiyor.

Yavaş, Beypazarı Belediyesi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programında konuştu.

Siyasi tartışmaların dışında kalmayı tercih ettiğini belirten Yavaş, şunları kaydetti:

"Siyasi tartışmaların dışında kaldık ve kalmaya da devam ediyoruz çünkü cumhurbaşkanlığı seçimine en az 2,5 veya 3 yıl, belki daha fazla var. Biz, öncelikle Ankara halkına hizmet etmeye davam edeceğiz. Dolayısıyla buradaki hizmeti aksatıp, daha günü belli olmayan cumhurbaşkanlığı seçimi için harekete geçmiş durumda değiliz. Günü geldiği zaman ortama bakılır, Türkiye'nin o günkü şartlarına bakılır ve gerekirse bu konudaki fikrimizi bütün Türkiye kamuoyu ile paylaşacağız."


Etiketler:
Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adaylığı cumhurbaşkanı adaylığı