İsrail, Şam'ı hedef aldı! İran Büyükelçiliğinin yakınına saldırı: 7 kişi hayatını kaybetti

İran resmi haber ajansı IRNA, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da İran Büyükelçiliği yakınlarında bir binayı hedef aldığını duyurdu. Suriye basını saldırıda hayatını kaybedenler arasında kadın ve çocukların da bulunduğunu belirtti. Hayatını kaybedenlerin sayısının 7 yaralıların sayısının ise 11 olduğu kaydedildi.
IRNA'nın haberinde, "Siyonist rejim Şeyh Saad Mahallesi'nde bir sivil yerleşim birimini hedef aldı." ifadelerine yer verildi.

Haberde, saldırıda hedef alınan binanın İran'ın Şam Büyükelçiliği yakınlarında olduğu bilgisi verildi.

Suriye rejiminin ajansı SANA'nın haberinde ise "Şam semalarında patlama sesleri duyulduğu, hava savunma sistemlerinin düşman hedeflerine karşı koyduğu" belirtildi.

Haberde, "Şam'daki Mezze mahallesinde bir apartman binasını hedef aldı ve ilk bilgilere göre yaralılar var." ifadesine yer verildi.
7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 11 KİŞİ YARALANDI
Suriye basını, saldırıda hayatını kaybedenler arasında kadın ve çocukların da bulunduğunu belirterek, hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye, yaralıların sayısı ise 11'e yükseldiğini aktardı.
İsrail basınında yer alan haberlerde, saldırının hedefinde İran ve desteklediği gruplardan gelen silahları Hizbullah'a ulaştırmakla görevli Hizbullah'ın 4400 numaralı biriminden üst düzey bir yetkili olduğu ifade edildi.
Suriye basınında yer alan haberlerde ise saldırının hedefinde İran Devrim Muhafızları Ordusu üyelerinin olduğu öne sürülmüştü.
Saldırının düzenlediği binanın, İran Büyükelçiliğine birkaç yüz metre mesafede olduğu aktarıldı.
- Popüler Haberler -

NATO: Patriot hava savunma sistemleri Ukrayna'ya hızla sevk ediliyor

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son saldırılarda 17 Filistinli şehit oldu

Arap ülkelerinden İsrail'in Suriye'ye saldırılarına kınama

Suriye ordusu Süveyda kentindeki güçlerini çekiyor

Suriye Devlet Başkanı Şara: İsrail'in bizi parçalamayı amaçlayan tüm girişimlerini alt edebilecek güçteyiz

Mars'tan dünyaya düşen en büyük gök taşı 5,3 milyon dolara satıldı
