Bölgede dengeleri değiştirecek adım! Pakistan ile petrol anlaşması resmen duyuruldu
ABD Başkanı Donald Trump, Pakistan ile enerjiye yönelik bir anlaşma imzaladıklarını açıkladı. Trump'ın yaptığı açıklamaya göre, iki ülke petrol rezervlerini geliştirmek için ortak çalışacak.

ABD Başkanı Donald Trump, Pakistan ile petrol rezervlerini geliştirmeye yönelik bir anlaşma imzalandığını açıkladı.
ABD Başkanı Trump, Truth Social hesabından yaptığı açıklamada, iki ülke arasında ticari bir anlaşmaya imza attıklarını belirtti.
Trump, açıklamasında, "Pakistan ile bir anlaşma imzaladık. Bu anlaşma kapsamında ABD ile Pakistan, onların devasa petrol rezervlerini geliştirmek için birlikte çalışacak. Bu ortaklığı yönetecek petrol şirketini seçme sürecindeyiz. Kim bilir, belki bir gün (Pakistan) Hindistan'a petrol satar." ifadelerini kullandı.
Trump ayrıca, birçok ülkeyle ikili ticaret anlaşmaları görüşmelerinin devam ettiğini ve yeni anlaşmalar yapmaya çok yakın olduklarını da paylaştı.
- Popüler Haberler -
İtalya'da tartışma yaratacak yasa: Okullarda peçe yasaklanıyor, yabancı öğrenciye sınır geliyor
Berlin'de seçim heyecanı: Türk başbakan adayı Eralp'in partisi birinci sırada
BM üyesi ülkelerin liderleri, 81'inci Genel Kurul için bir araya gelecek
BM Genel Kurulu için New York'ta güvenlik önlemleri "en üst seviyeye" çıkarıldı
Yaklaşık 100 fanatik İsrailliden "Yom Kippur" öncesi Mescid-i Aksa'ya baskın
İran'dan ABD'ye net mesaj: Şartlarımız yerine getirilmediği sürece Hürmüz Boğazı açılmayacak



