Sivas'ta boğazları kesilerek öldürülen iki kardeşin katili sağlık kontrolünden geçirildi

Sivas'ta boğazları kesilerek öldürülen 22 ve 16 yaşındaki iki kardeşin cinayet zanlısı Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz takibi sonucu Ankara'da yakalandıktan sonra getirildiği Sivas'ta sağlık kontrolünden geçirildi.
Olay, geçtiğimiz gün gece yarısı Kılavuz Mahallesi 55. Sokak'taki bir apartmanda yaşanmıştı. Umutcan (22) ve milli sporcu Melisa Şimşek (16) adlı kardeşler, anneleri tarafından evde boğazları kesilerek öldürülmüş olarak bulunmuştu. Melisa Şimşek'in öldürülmeden önce ellerinin bağlandığı belirlenmişti. Olayın ardından polis ekipleri, katil ya da katil zanlılarının bulunması için geniş çaplı çalışma başlatmıştı.
Sivas İl Emniyet Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülen takip sonucu cinayet zanlısı Hüseyin Sönmez (34) Ankara'da yakalandı. Gece yarısı Sivas'a ulaştırılan Sönmez ilk olarak Sivas Numune Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.
- Popüler Haberler -
Valilikten sokak köpeği kararı: Belediyelere süre verildi
Arnavutköy'de hafriyat kamyonunun çarptığı kadın hayatını kaybetti
İBB duyarsız kaldı! Sarıyer mezarlığındaki bakımsız ağaçlar mezarlara zarar verdi
"Osmaneli-Bursa-Bandırma Hızlı Tren Hattı Projesi" çalışmaları yerinde incelendi
Esenyurt'ta olaylı gece! Hamile kadın doğumda öldü, yakınları hastaneyi bastı
Parkta 2 yaşındaki evladı boğazından bıçaklanan anne: "Bugün çocuğum toprak altında olabilirdi"



