Çorum'da dehşet anları: Anne ve anneannesini rehin aldı

Çorum'da şizofreni hastasının evde rehin aldığı annesi ile anneannesi, polis ekiplerince kurtarıldı.
Şizofreni hastası M.U'nun Kale Mahallesi Mutlu Caddesi'ndeki evlerinde babasıyla tartıştıktan sonra annesi G.U. ile anneannesi G.Ü'yü evde rehin aldığı bilgisi üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen M.U'nun kapıyı açmaması üzerine daire kapısı itfaiye ekiplerince kırılarak açıldı.
Ekipler, evde biber gazı kullanarak durdurdukları M.U'yu gözaltına alarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Bİber gazından etkilenen anne ve anneanne de sağlık ekiplerince aynı hastanaye kaldırıldı. Gazdan etkilenen bir itfaiye erine ise ambulansta müdahale edildi.
- Popüler Haberler -
Ankara'da insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları ve kafatası bulundu
Türkiye'nin en büyük ayakkabısı! Tam 222 numara
Atlas'ın ailesini tehdit etti! Mersin'de yakayı ele verdi
Sakarya'da yol keserek para isteyen maskeli 5 şüpheli yakalandı
Bartın'da trafik kazası! 44 kişi hastaneye kaldırıldı
Kene ısırması belirtileri nelerdir? Kene tutunan kişi ne yapmalı ne yapmamalı? İşte merak edilenler...



