Fatih'te otel odasında sır ölüm: Selin Başak Schlosser'ın telefon şifresi gerçeği ortaya çıkardı
İstanbul Fatih'teki bir otelde ölü bulunan 24 yaşındaki Selin Başak Schlosser'ın ölümündeki gizem, polisin genç kadının telefon şifresini çözmesiyle son buldu. Olay, Almanya'dan tatil için gelen Schlosser'ın şüpheli ölümüyle gündeme gelmişti.

İstanbul Fatih'te bir otel odasında ölü bulunan Selin Başak Schlosser'ın ölümündeki sır, polis ekiplerinin genç kadının telefon şifresini çözmesiyle birlikte ortaya çıktı. Almanya'dan İstanbul'a tatil için gelen 24 yaşındaki Schlosser, 23 Nisan'da Fatih'te konakladığı otelde yaşamını yitirmişti. Olay, Schlosser'ın ölümüyle ilgili şüpheler ve iddialarla gündeme taşındı. Genç kadının ölümünü aydınlatan anahtar ise, telefonunda saklıydı.
POLİS EKİPLERİ TELEFON ŞİFRESİYLE GERÇEĞE ULAŞTI
Polis, olayın ardından Selin Başak Schlosser'ın telefonunu incelemeye aldı ve şifreyi çözmeyi başardı. Cihazda yapılan detaylı incelemede, Schlosser'ın intihar notu ve bu yönde çektiği videolar bulundu. Bu bulgular, genç kadının ölümünün ardındaki gizemi ortadan kaldırdı. Ayrıca, Schlosser'ın ölümünden önce bir bakkala girerek takip edildiğini söylediği anların güvenlik kamerası görüntülerine de ulaşıldı. Yetkililer, telefon şifresinin çözülmesinin olayın aydınlatılmasında kritik rol oynadığını vurguladı.

FATİH'TE OTEL ODASINDAKİ ÖLÜMDE TELEFON ŞİFRESİ KRİTİK ROL OYNADI
Schlosser'ın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma, elde edilen telefon verileriyle yeni bir boyut kazandı. Soruşturma kapsamında elde edilen bilgiler, genç kadının kendi hayatına son verdiğini ortaya koydu. Olay, İstanbul'da benzer vakaların araştırılması açısından da dikkat çekici bir örnek olarak kayıtlara geçti. Polis, telefon şifresini çözerek Schlosser'ın ölümündeki tüm şüpheleri giderdi. Soruşturmanın sonuçları, kamuoyuyla paylaşıldı.
Olayın aydınlatılmasıyla birlikte, İstanbul'da yaşanan bu trajedi telefon şifresi sayesinde netlik kazandı. Yetkililer, benzer durumlarda dijital delillerin önemine dikkat çekerek, soruşturmalarda teknolojik imkanların etkin biçimde kullanılmasının önemine vurgu yaptı.
- Popüler Haberler -
Ankara'da bariyerlere çarpıp yanan araçta 1 kişi öldü
TİP'li belediye başkanından 20 yıllık sorunu çözen AK Partili büyükşehir belediye başkanına teşekkür
Maltepe'de yangın: 1 çocuk hayatını kaybetti
Bağcılar'da zincirleme kaza: Yaralılar var
Feci olay! Bowling makinesi öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İstiklal Madalyası verilecek



