Teknik Direktör Abdullah Avcı Lig Radyo'ya konuştu... "Fenerbahçe hocası olmayı çok istedim"

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Lig Radyo'da yayınlanan Gol Yolları programında Erke Tümer'in sorularını yanıtladı. Avcı, gündem ve kariyeri ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Özellikle kamuoyunda oluşan algılar nedeniyle zaman zaman geri planda kaldığını ifade ederek, en büyük hatasının 'Sıcak iletişim kuramamak' olduğunu söyledi.
"FENERBAHÇE HAYALİMDİ"
Avcı, Beşiktaş dönemine ilişkin yaptığı değerlendirmede, yaşanan süreçlerin kendisini yıprattığını belirterek: 'Benim bir tek hatam oldu, o da sıcak iletişim yapamadım. Beşiktaş süreci, yaşananlar karşısında konuşmak istemediğim için süreç beni dışarıda bıraktı. Beşiktaş'ta hocalık yaparken, duygusu yoğun olan bir süreç geçirdim. Orada çok önemli deneyimler yaşadım.' dedi.

"SOSYAL MEDYA HAYATIMI 3 KEZ ETKİLEDİ"
Tecrübeli çalıştırıcı, sosyal medyanın kariyerindeki bazı kritik dönemeçleri doğrudan etkilediğini söyledi. Avcı; Fenerbahçe teknik direktörlüğü ihtimali, A Milli Takım süreci ve Trabzonspor'daki ikinci ayrılığı sırasında sosyal medyanın belirleyici rol oynadığını ifade etti.
'Sosyal medya benim hayatımı 3 kere ciddi şekilde etkiledi. İlk olarak Fenerbahçe teknik direktörlüğü sonra milli takım süreci ardından ise Trabzonspor'dan 2. dönem ayrılışım. Fenerbahçe sürecinde konuşma bile yokken yaşananları hepimiz biliyoruz.'
Özellikle Fenerbahçe ile ilgili süreçte henüz resmi bir görüşme dahi yapılmadan yoğun bir gündem oluştuğunu belirten Avcı, yaşananların kariyerinde önemli bir kırılma yarattığını söyledi.
"FENERBAHÇE'NİN HOCASI OLMAYI ÇOK İSTEMİŞTİM"
Trabzonspor ile yaşadığı şampiyonluğun ardından Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Avcı, sarı-lacivertli kulübü çalıştırmayı çok istediğini dile getirdi.
'Trabzonspor gibi büyük bir yerde yaşadığım şampiyonluktan sonra Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim. Yapabileceğime çok inanıyordum. Dediğim gibi sosyal medyadan gerçekleşmedi. Bu benim için bir hayal kırıklığıdır. Gerçekleşmedi ve hayata başka bir şekilde devam ettim.' ifadelerine yer verdi.
- Popüler Haberler -
LaLiga'da kıran kırana küme düşmeme savaşı!
İngiliz takımları peşinde! Christ Inao Oulai için 30 milyon euroluk teklif
Fenerbahçe'de Ederson defteri kapanıyor! Yeni hedef Tzolakis
22 gol ile gol krallığında ilk sırada! Onuachu, kulüp tarihine geçmeye yakın
Nesine 3. Lig play-off finalinin ilk maçı yarın yapılacak
Fransa Milli Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kadrosu açıklandı



