ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan "ara seçim" açıklaması: Nasıl yapılabileceği Anayasa ve İçtüzük'te bellidir

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan "ara seçim" açıklaması: Nasıl yapılabileceği Anayasa ve İçtüzük'te bellidir

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Ara seçimin nasıl yapılabileceği Anayasa ve İçtüzük'te bellidir. O şartlar yerine geldiğinde ara seçim olur. Buna karar verecek yer TBMM Genel Kuruludur." dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye kapsamında yapılacak yasal düzenlemeler konusunda sorumluluğun siyasi partilerin Meclis gruplarında olduğunu belirtti.

Parlamentolar Arası Birlik (PAB) 152. Genel Kurulu'nun İstanbul'da düzenleneceğini hatırlatan TBMM Başkanı Kurtulmuş, "Parlamenter diplomasi açısından özellikle son yıllarda en kapsamlı ve yüksek katılımlı toplantılardan birisine İstanbul'da şahit olacak." diye konuştu.


Etiketler:
tbmm tbmm başkanı numan kurtulmuş terörsüz türkiye ara seçim