MHP'li Yalçın'dan Özgür Özel'e sert eleştiri: Başına çuval geçirilince anlayacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'siyasette normalleşme ve yumuşama' yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi. Yalçın "Emanetçi CHP Genel Başkanı'nın tuttuğu bu yol; anormalleşmenin, cıvıtmanın, kaypaklaşmanın, tutarsızlığın dik alası. Yanlış yolda olduğunu kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak" dedi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "MHP'deki iki kişi" diyerek sık sık eleştirdiği isimlerden biri olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Özel'in "siyasette yumuşama ve normalleşme" açıklamalarına tepki gösterdi. Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "CHP'nin emanetçi Genel Başkanı Özgür Özel'in, "normalleşme ve yumuşama" yavelerini kamuoyunun önüne temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmesinin sebebini gayet açık; Özgür Efendi; normalleşme adı altında terör örgütü PKK'nın siyasi temsilcilerinin varlığını olağanlaştırmaya gayret ediyor."
Yalçın sözlerine şu ifadelerle devam etti:
"BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLİNCE ANLAYACAK"
"Özgür Özel'in hatalarının boyunu aşmasını CHP'de kimi göbek atarak seyrediyor, kimi de aç sırtlanlar gibi pusuya yatmış, tökezlemesini bekliyor. 'Özgür Özel yıkılsa da biz yerini alsak' diye şimdiden el ovuşturan fırsatçılar ise yuvarlak masa toplantıları, alıştırma, barışma ve dayanışma yemekleri düzenliyorlar. Özel, yanlış yolda olduğunu, vakti gelip partisindeki gizli ve açık muarızları tarafından kafasına çuval geçirildiğinde anlayacak.
"BÖLÜCÜ TERÖRÜ SİYASETTE NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR"
Terör seviciliği sıradanlaştırarak kamuoyunu buna alıştırmaya çabalıyor. Partisinin, PKK acentesi Dem Parti'yle aynı siyaset çaydanlığında fokurdayarak demlenmesini aklamaya uğraşıyor. Bölücü terörün siyasette temsil edilmesini meşrulaştırmayı amaçlıyor. Cumhuriyeti kuran partinin; emperyalizm uydusu bir terör devleti kurmayı hedefleyen PKK'nın siyasi acentesiyle iş tutması ne ibretlik bir hadise! Cumhuriyet'i kuran partiyi Özgür Özel gibi sorumsuzların yönetmesi ne acı bir kader!"
- Popüler Haberler -

Rusya, Azerbaycanlı dernek liderini zorla gözaltına aldı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Cumhurbaşkanı'na hakaret eden ve mukavemet gösteren 42 kişi yakalandı

Leman dergisinin sicili rezilliklerle dolu! Yöneticileri firar etti

Mansur Yavaş'ın ''engelleniyoruz'' algısı yine çöktü! Proje 3 yıl önce onaylanmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Özgür Özel'in Erdoğan'a yönelik hakaretleri kabul edilemez!

MİT Başkanı Kalın'dan kritik görüşme! Sınır ötesinde güçlü diplomasi
