Son Dakika... Kütahya'da peş peşe depremler! Simav'da okullar tatil edildi

Son Dakika... Kütahya'nın Simav ilçesinde saat 10.20'de 4,6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Yine aynı bölgede 07.23'te 4,5 ve 07.29'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedilmişti. Simav ve çevresindeki köylerde okullar 1 gün tatil edildi.
Kütahya'nın Simav ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen 4,5 ve 3.9 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10.20'de yeni 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
KÜTAHYA'DA 4,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Kütahya'da saat 10.20'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Simav ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin yerin 12,17 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.
- SİMAV VE PAZARLAR'DA EĞİTİME ARA VERİLDİ
Kütahya Valisi Musa Işın, AA muhabirine, deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.
Saha çalışmalarının devam ettiğini belirten Işın, Simav ilçesi ve köylerinde eğitime bir gün ara verildiğini kaydetti.
Bu arada, deprem nedeniyle Pazarlar ilçesinde de eğitime ara verildiği öğrenildi.
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) April 25, 2025
Büyüklük:4.6 (Mw)
Yer:Simav (Kütahya)
Tarih:2025-04-25
Saat:10:20:02 TSİ
Enlem:39.21639 N
Boylam:28.98889 E
Derinlik:12.17 km
Detay:https://t.co/HvjpAzZJ9X@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
SABAH SAATLERİNDE DE SALLANMIŞTI
Kütahya'da saat 07.23'te 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Simav ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
Depremin yerin 8,81 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) April 25, 2025
Büyüklük:4.5 (Mw)
Yer:Simav (Kütahya)
Tarih:2025-04-25
Saat:07:23:44 TSİ
Enlem:39.22139 N
Boylam:28.97306 E
Derinlik:8.81 km
Detay:https://t.co/9AFqIjBf1C@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
AFAD'dan yapılan açıklamada, "Kütahya ilimizin Simav ilçesinde saat 07.23'te meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız." ifadeleri kullanıldı.
- KÜTAHYA VALİSİ IŞIN'DAN AÇIKLAMA
Kütahya Valisi Musa Işın, X hesabından yaptığı açıklamada, "İlimiz Simav ilçesinde, saat 7.23'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bizi müteessir edecek herhangi bir olay meydana gelmemiştir. Hemşehrilerimiz sadece bizim yapacağımız açıklamalara itibar etsinler. Hemşehrilerimize çok geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -

DMM CHP'nin otobüs şoförüne ilişkin iddiaları yalanladı

Dikkat! bu bir dolandırıcılık yöntemidir... Vali Gül'den görüntülü uyarı: Dikkat bu bir dolandırıcılık yöntemidir

Binlerce personel alınacak! Detaylar belli oldu

Provokasyona geçit yok! 1 Mayıs'ta 409 kişi gözaltına alındı

Bakan Kurum'dan muhalefete Kanal İstanbul tepkisi: Hep bir algı peşindeler

Kız yurdunda korku dolu anlar! Yangın paniğe yol açtı
