ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Kaşif Kozinoğlu'nun sır ölümünde 14 dakikalık karanlık! O geceye ait görüntüler çıktı

Kaşif Kozinoğlu'nun öldüğü güne ait kamera kayıtları, soruşturmanın yönünü değiştirecek ayrıntılar ortaya koydu. Görüntülerde Hasan Atilla Uğur'un koğuştaki ışıkları kapattığı ve alanın yaklaşık 14 dakika karanlıkta kaldığı görülüyor. Kozinoğlu hastaneye kaldırıldıktan sonra ise kahve içtiği bardağın yıkandığı kayıtlara yansıdı.

AKŞAM GAZETESİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Kaşif Kozinoğlu'nun sır ölümünde 14 dakikalık karanlık! O geceye ait görüntüler çıktı

Silivri Cezaevi'nde 2011'de hayatını kaybeden eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin koğuş kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olay günü Hasan Atilla Uğur'un ortak alana inerek ışıkları kapattığı, ortamın 14 dakika boyunca karanlıkta kaldığı tespit edildi. Bu sırada Kozinoğlu ile Yıldırım avluda yürüyüş yapıyordu.

Kaşif Kozinoğlu

Işıkların açılmasının ardından Yıldırım, Kozinoğlu'nun 4 numaralı odasından elinde 'beyaz bir nesne' ile çıkıp alt kata indi, Uğur'un yanından geçerek mutfağa yöneldi. En kritik detay ise Kozinoğlu fenalaşıp hastaneye sevk edilir edilmez yaşandı.

Uğur, Kozinoğlu'nun odasına girerek hayatını kaybeden MİT'çinin içtiği kahve bardağını alıp mutfakta yıkadı.

SAVCININ SORULARI YANITSIZ KALDI

Dönemin Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Ali İşgören ile dönemin cezaevi savcısı Necip Doğan, 'suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklandı.

Kozinoğlu'nun koğuş arkadaşları emekli Albay Hasan Atilla Uğur ile emekli Yüzbaşı Hasan Ataman Yıldırım ise yaş ve sağlık durumları göz önünde bulundurularak ev hapsine çarptırıldı.

Uğur, ifadesinde Kozinoğlu'na dil altı hapı verdiğini kabul etti ancak bu ilacı ve tansiyon aletini nereden temin ettiğini hatırlamadığını öne sürdü.

Hasan Atilla Uğur

KOZİNOĞLU SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR

Ergenekon davasında tutuklu bulunduğu sırada, 2011 yılında Silivri Cezaevi'nde yaşamını yitiren eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada dönemin cezaevi müdürü ve ambulans şoförünün de olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
kaşif kozinoğlu kaşif kozinoğlunun ölümü kaşif kozinoğlu görüntüler hasan atilla uğur sır ölüm