ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

İmamoğlu'ndan akıllara durgunluk veren sözler: Tarihin en icracı yönetimiyiz

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
İmamoğlu'ndan akıllara durgunluk veren sözler: Tarihin en icracı yönetimiyiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Metro İstanbul'un düzenlediği Tren Sürücüleri Eğitim Programı bröve törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tarihin en icracı yönetimiyiz açıklamasında bulundu. Ancak İmamoğlu'nun açıklama yaptığı saatlerde İstanbul'da iki metrobüs yandı, otobüslerle ilgili de 2 bine yakın şikayet yapıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son dönemde yaptığı açıklamalar dikkati çekiyor. İmamoğlu İBB tarihinin en başarılı, en icracı yönetimi olduğunu iddia etti. Halk ekmeğe yapılan zamla ilgili de suçu yine kendinde bulmayarak buğday fiyatlarındaki faiş artışa bağladı. Ancak buğday fiyatlarının İmamoğlu'nun bahsettiği oranda artmadığı ortaya çıktı. Toprak mahsüllerinin zammı yüzde 20'yi bile bulmuyor.

BUĞDAYA YAPILAN ZAMMI ÇARPITTI

İBB Başkanı, buğday ve un fiyatları üzerinden akılalmaz çarpıtmalar yaptı. "Dehşet bir buğday, un fiyatı var" diyen İmamoğlu, "Şuan belki de enflasyonla kıyaslanmayacak kadar, yüzde 130'ları bulan yıllık artışlara sahip" dedi.

"ÇATIR ÇUTUR FARKLI ANLAMLARA ÇEKİYORLAR"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edip bir görüşme gerçekleştireceği iddialarının sorulması üzerine İmamoğlu, "Önceki dönem Genel Başkanımızla, Kurban Bayramı'nda kendisini arayarak bayramlaştık. Bayramlaştığımız esnada da 'Ben artık Ankara'ya da geliyorum. Muhtemelen de daha sık geleceğim Türkiye Belediyeler Birliği görevimden ötürü ve geldiğimiz esnada da olabilirse bir yemekte sohbet etmeyi arzu ederim.' dedim kendisine. O da 'Memnuniyetle' dedi ama net olarak şu tarih, bu tarih yok. Bunun farklı şekillerde basına yansıması, tarihin hatta gündemin, içeriğinin aktarılması ya da birilerinin bunu bir şekilde çatır, çutur farklı anlamlara çekilerek yazılmasını hayretle izliyorum." değerlendirmesinde bulundu.