"III. Uluslararası Aile Sempozyumu" Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda yapılacak

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda 30-31 Mayıs'ta "III. Uluslararası Aile Sempozyumu" düzenlenecek.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İstanbul Aile Vakfının işbirliğiyle Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda 30-31 Mayıs'ta "III. Uluslararası Aile Sempozyumu" düzenlenecek.
Yerli ve yabancı akademisyenlerin, uzmanların ve karar vericilerin katılacağı sempozyumda, "21. Yüzyılda Aile Olmak" teması çerçevesinde aileyi merkeze alan çok disiplinli yaklaşımlar ele alınacak.
Sempozyumda, aile yapısının korunması, güçlendirilmesi ve gelecek nesillere aktarımına ilişkin bilimsel ve pratik öneriler sunulmasının yanı sıra aile kurumunun öneminin farklı disiplinlerden bakış açısıyla ortaya konulması, Türkiye'den ve dünyadan bilim insanları ve alanında uzman isimler tarafından sorunların ve beklentilerin gün yüzüne çıkartılması hedefleniyor.
- Popüler Haberler -

Engelleniyoruz diyenler engelledi: Dev yatırıma CHP ve İYİ Parti duvar ördü

Balıkesir'de orman yangını alarmı: Havadan ve karadan yoğun müdahale

Trabzon'da şiddetli yağış felakete dönüştü: 72 yaşındaki adam kayboldu

Özgür Özel'in yeni yalanı ifşa oldu! "Akaryakıt istasyonları" iddiasına Bakanlıktan jet cevap

Tandırda feci ölüm: Kumsal'ın minik bedeni dayanamadı

Kayıp vakası ölümle sonuçlandı: Yaşlı kadın o halde bulundu
