ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Huzurevindeki şiddet anları

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Huzurevindeki şiddet anları

Beykoz'da bulunan bir huzurevinde hasta bakıcı tarafından yaşlı bir adama şiddet uygulandı. O anlar başka bir evin penceresinden kayıt altına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, olayla ilgili idari ve adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Beykoz'da huzurevinde hastalara şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan personel Mehmet Şakir Ö., tutuklandı. Huzurevinde, bir hasta bakıcının hastaya şiddet uyguladığı görüntüler, cep telefonu kamerasına yansıdı.

HASTA BAKICI, YAŞLI ADAMI DÖVDÜ

Olay, 8 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde, Beykoz Kavacık'ta bulunan bir huzurevinde meydana geldi. İddiaya göre; hasta bakıcı Mehmet Şakir Ö. huzurevinde kalan A.G., İ.Y., ve D.A.Ç.'ye şiddet uyguladı.

HASTA BAKICI GÖZALTINA ALINDI

Bu anlara ilişkin görüntüler, vatandaşlar tarafından kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmada huzurevine giden polis ekipleri tarafından mağdur kişilerin ve huzurevi yöneticilerinin ifadesini aldı. Polis ekipleri, hasta bakıcı Mehmet Şakir Ö.'yü, Kavacık'ta gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan şüpheli, mala zarar verme ve taksirle yaralanmaya sebep olma suçlarından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.