Günün Manşeti - 16 Haziran 2025

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, 16 Haziran Pazartesi günü “Günün Manşeti”nde gündemi "İsrail-İran savaşında 4. gün, İran füzeleri 'Demir Kubbe'yi deldi, İsrail-İran savaşı ne kadar sürer?, Türk ordusunun gücü, Erdoğan liderliğinde bağımsız Türkiye" konu başlıklarıyla değerlendirdi.
24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
Programdan önemli satır başları:
İSRAİL-İRAN SAVAŞINDA 4. GÜN
İran füzeleri "Demir Kubbe"yi deldi. İran'ın İsrail'e misilleme saldırılarında 24 İsrailli öldü, 400 kişi de yaralandı.
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: İran'ın hava savunma sistemi ve hava kuvvetleri kevgire dönmüş durumda. Ya İran istihbaratı da kevgire dönmüş ya da İran'da paralel bir devlet var.
İRAN FÜZELERİ "DEMİR KUBBE"Yİ DELDİ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Kimsenin beklemediği şekilde Demir Kubbe'nin de kevgire döndüğünü gördük.
İSRAİL-İRAN SAVAŞI NE KADAR SÜRER?
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bu savaş İran'ın füzesi kaldığı kadar sürer.
TÜRK ORDUSUNUN GÜCÜ
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: ABD ordusu gerçek savaşı Vietnam'da gördü. 60 bin ABD askeri gömüldü geldi. 60 bin tanesi de yıllar boyunca akıl hastanelerinde tedavi gördü. Gerçekten savaşacak bir ordu varsa bizde var. O yüzden kimse bizimle başa çıkamaz. Yeter ki mahallenin veletleri ayağımızın altından çekip gitsin.
ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE BAĞIMSIZ TÜRKİYE
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç: Bundan 20 sene önce direksiyonun başında Erdoğan olmasaydı yüz yıl sürecek denilen o gizli anlaşmada (Sykes-Picot) topraklar çizilmişti. Bugüne zaten gelinmezdi.
- Popüler Haberler -

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! İran ve İsrail arasındaki saldırılar da masada

Arda Güler'in gol sevinci LGS sorusu oldu!

MOSSAD'ın Türkiye'deki para ağını yöneten Rexhepi'ye 35 yıla kadar hapis istemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, barış diplomasisini sürdürüyor

Yazar Peren Birsaygılı Mut: Filistin halkının başına silah dayayan güçler, 100 yıl önce büyük dedenin başına silah dayayanlarla aynı

HSK'de görev dağılımı belli oldu
