ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Fondaş gazetecilerin Roma gezisi İBB'den! İmamoğlu'ndan akılalmaz savunma

HABER MERKEZI - | Son Güncelleme Tarihi:
Fondaş gazetecilerin Roma gezisi İBB'den! İmamoğlu'ndan akılalmaz savunma

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma'da gazetecilerin masraflarını İBB'nin karşılamasına ilişkin açıklaması akıllara durgunluk verdi. Masrafların İBB bütçesinden karşılandığını itiraf eden İmamoğlu'na göre bu durum gayet normal.

2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın imza töreni için Roma'ya 73 kişilik grupla birlikte giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seyahati takip eden 36 gazetecinin masraflarının İBB bütçesinden karşılandığını itiraf etti.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki "Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi Seçimi" programı öncesinde gazetecilere konuşan İmamoğlu, "Masraflar İBB tarafından mı karşılandı ve ne kadar maliyeti oldu?" sorusuna skandal bir cevap verdi.

NORMAL KARŞILADI!

Gazetecilerin masraflarının belediye bütçesinden karşılanmasını normal karşılayan İmamoğlu, "İlk defa İBB'nin kendi bütçesiyle gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık. Tabii kurumsal karşılamamız ana gövdesinde var. Bundan daha doğal bir şey yok. Bunun yadırganacak bir tarafı yok" sözleriyle kendini savunmaya kalktı.