ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Düğünde sosyal medya cinayeti

AA- İHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Düğünde sosyal medya cinayeti

Serik Belediyesi'nin eski başkan yardımcısı Ziya Yıldırım, aynı dönemde meclis üyeliği yapan Hasan Ali Tuncer'le sosyal medyada tartıştı. Yıldırım, bir düğünde karşılaştığı hasmını davetlilerin önünde silahla vurarak öldürdü.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Antalya Serik'teki sosyal medyada kavgası, cinayetle bitti. 2019-2024 yılları arasında Serik Belediyesi'nde başkan yardımcılığı ve MHP'den meclis üyeliği yapan Ziya Yıldırım'la (63) aynı dönemde yine MHP'den meclis üyesi olan Hasan Ali Tuncer (45), iddiaya göre sosyal medyada tartıştı.

HASMINA 3 KURŞUN

Önceki akşam bir düğünde karşılaşan ikili arasında gerginlik yaşandı. Silahını çeken Yıldırım, davetlilerin gözü önünde 3 el ateş etti; Tuncer'i vurdu. Yüksek inşaat mühendisi olan adam, kanlar içinde yere yığıldı. Yaralıya ilk müdahale, düğünde bulunan bir doktor tarafından yapıldı.

ÖĞRETMENİYDİ KATİLİ OLDU

Ziya Yıldırım'ın emekli öğretmen olduğu öğrenildi. Öldürülen Tuncer'in bir dönem hem okulda hem de dershanede katil zanlısının öğrencisi olduğu ortaya çıktı.


Etiketler:
Ziya Yıldırım Hasan Ali Tuncer Serik Belediyesi sosyal medya meclis üyeliği başkan yardımcısı maksimum 20 karakter silahla vurduk düğünde karşılaştık öldürdü davetliler