ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrı yaptı! Türk bayrakları asılmaya başlandı

AA - | Son Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrı yaptı! Türk bayrakları asılmaya başlandı

Terör örgütü PKK'nın silahları yakmasıyla Terörsüz Türkiye dönemi resmen başladı. Tarihi gelişmeyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Milletimizin fertleri arasına örülen terör duvarı yıkılmaktadır. Bırakınız tedirgin olmayı, aziz milletimizin her bir ferdi bu tablodan dolayı sevinmeli, bayram etmeli, Türkiye'nin her sokağı, caddesi, her hanesi ay yıldızlı bayrağımızla donatılmalıdır.' dedi.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli ve kadrosu ile beraber "Terörsüz Türkiye" için canlarını, kanlarını, bütün tecrübelerini, hayatlarını ortaya koyduklarını vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin hayrına olmayan hiçbir işin içinde olmadıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birliğimize, bütünlüğümüze, vatanımıza, devletimize, milletimize, huzurumuza, devletimizin onur ve gururuna kasteden, kastedecek hiçbir girişimin içinde olmayız, böyle girişimlere asla ve asla müsaade etmeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dimdik ayaktadır ve hatta Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün, düne göre çok daha kudretlidir, azametlidir, gururludur, onurludur ve en önemlisi istikbali için düne göre çok daha umutludur. Hamdolsun 41 yıllık parantez kapanmaktadır. Milletimizin fertleri arasına örülen terör duvarı yıkılmaktadır. Bırakınız tedirgin olmayı, aziz milletimizin her bir ferdi bu tablodan dolayı sevinmeli, bayram etmeli, Türkiye'nin her sokağı, caddesi, her hanesi ay yıldızlı bayrağımızla donatılmalıdır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk bayrağı çağrısı anında karşılık buldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, balkonuna Türk bayrağını astığını şu ifadelerle duyurdu:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla Oğlum Kağan, balkonumuza şanlı bayrağımızı gururla astı. Bu topraklara olan sevgimizi, birliğimizi ve inancımızı ay yıldızla gösteriyoruz. Kağan'larımız, Ayşe'lerimiz, Can'larımız, Zeynep'lerimiz... Şimdi hep birlikte bayraklarımızı asalım, hürriyet ve istiklal sancağımız gururla dalgalansın.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÜYÜKGÜMÜŞ: HADİ, BU SEVİNCE HEP BİRLİKTE ORTAK OLALIM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'ndaki konuşmasında, Türkiye'nin her sokağının, caddesinin, her hanesinin ay yıldızlı bayrakla donatılması çağrısına ilişkin paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde tarihi dönüm noktasına şahitlik edildiğini belirten Büyükgümüş, şunları kaydetti:

"Liderimiz, '41 yıllık parantez kapanmaktadır.' diyerek, terörsüz bir Türkiye'nin kapılarının ardına kadar aralandığını ifade etti. Milletimizin kardeşlik iklimine adım attığı bu yeni süreç, hepimiz için yeni bir umut, yepyeni bir başlangıçtır. Biz de bu çağrıya kulak veriyor, evimizi şanlı bayrağımızla donatıyoruz. Her evde bir bayrak dalgalansın, her pencereden birlik ve kardeşlik görünsün. Bugün bayrak asmak, yalnızca sembol değil, birliğe, kardeşliğe ve terörsüz Türkiye'ye olan inancımızın en güçlü ifadesidir. Hadi, bu sevince hep birlikte ortak olalım. Her mahalleyi, her sokağı ay yıldızla süsleyelim."

Büyükgümüş, paylaşımında pencereye asılı Türk bayrağının görseline de yer verdi.


Etiketler:
Bayram Sevinci Türkiye Terörsüz Türkiye