CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Bingöl, İBB yönetimini eleştirdi: Dayatmaya boyun eğmeyeceğim
CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimini eleştirdi, 50 bin Tuzlalının evinin yıkılmasına neden olacak imar sürecinde İBB ile fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi.

CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimini eleştirdi. Eren Ali Bingöl, 50 bin Tuzlalının evinin yıkılmasına neden olacak imar sürecinde İBB ile fikir ayrılığı yaşadıklarını söyledi.
İBB'nin 16 bin daire için "Elektrik, su ve gazlarını kesin, evleri mühürleyip yıkın" talimatı vermesi üzerine isyan eden Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl iki yıldır çözüm aradıklarını belirterek şöyle konuştu: "Vatandaşın evlerini yıkmayacağımız ve İBB'nin kararına uymayacağımız yönünde karar aldık. Benim öncelikli görevim Tuzlalının hakkını ve hukukunu korumaktır. Sorun çözümsüz değildir."
CHP'li Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl
- Popüler Haberler -
YETEV, yeni akademik yıla “Kadim Değerlerle İnsanlık İdeali” vizyonuyla başladı
Gizli tanıktan çarpıcı ifade! Alparslan Kuytul örgüt üyesinin sırtında sopa kırmış
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye hedefine hızla ilerliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Taarruz'un 104'üncü yılı paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sultan Alparslan'ı ve kutlu ordusunu kemaliedeple yâd ediyorum
Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında Vahap Seçer anlaşmazlığı!



