Yunanistan yine gerilim peşinde! Günün Manşeti | 26 Ağustos 2026 Çarşamba
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve Akşam Gazetesi Yazarı Dr. Murat Özer ile "Günün Manşeti"nde “Yunanistan yine gerilim peşinde, Atina'dan yeni gerilim hamlesi, Terörsüz Türkiye ve bölge hedefi, Malazgirt'ten zafer konuşması!” konu başlıkları değerlendirildi.

24 TV Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özkök ve Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, Türkiye'nin ve dünyanın gündemini, gazetelere yansıyan haberleri, köşe yazılarını ve günün önemli gelişmelerini farklı bakış açılarıyla, çarpıcı analizlerle hafta içi her sabah "Günün Manşeti"nde değerlendiriyor. "Günün Manşeti" hafta içi her sabah saat 11.00'de canlı yayınla 24 TV'de ekrana geliyor.
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve Akşam Gazetesi Yazarı Dr. Murat Özer "Günün Manşeti"nde 26 Ağustos 2026 Çarşamba gündemini değerlendirdi.
Programdan önemli satır başları:
YUNANİSTAN YİNE GERİLİM PEŞİNDE
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: Türk-Yunan dostluğu hiçbir zaman tarih boyunca olmayacak.
ATİNA'DAN YENİ GERİLİM HAMLESİ
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: Burnumuzun dibinde silahlandırılmış Yunan adası olduğu sürece bizim aramızdaki sorun hiçbir zaman bitmeyecek.
MALAZGİRT'TEN ZAFER KONUŞMASI!
Akşam Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ve Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer, Başkan Erdoğan'ın Malazgirt'ten verdiği güçlü mesajları 24 TV'de değerlendirdi.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE VE BÖLGE HEDEFİ
Akşam Gazetesi Yazarı Murat Özer: Şimdi diyorlar ki: "Bir günde PKK nasıl bitti?" Bir günde bitmedi! 100 yıldır mücadele ediyorduk, son 15 yılda da adam gibi mücadele ettik. İdeolojik olarak mücadele ettik, dini olarak mücadele ettik, askeri açıdan mücadele ettik.
- Popüler Haberler -
Mahkemeden Üsküdar kararı: Belediye Başkan Vekili seçimi tekrarlanacak
Aziz İhsan Aktaş suç örgütü davasında sanıklara hapis cezası
Emine Erdoğan'dan Malazgirt Zaferi paylaşımı: Tarihi bir dönüm noktası
İletişim Başkanı Duran: Büyük Taarruz, milletimizin esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir
Malazgirt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bölgemizde tarih yeniden yazılıyor



