Aydın'da EFEBEL çalışanları eylemde: Çöp yığınları mahalleleri kapladı

Aydın'da, Efeler Belediyesi iştiraki EFEBEL şirketi çalışanları haklarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakma eylemi düzenledi. Temizlik işçilerinin eylemi nedeniyle ilçedeki bazı mahallelerde konteynerler ve çevresinde çöp yığınları oluştu.
Efeler Belediyesinin Ovaeymir Mahallesi'ndeki temizlik işleri şantiyesi önünde toplanan işçiler adına açıklama yapan DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Sibel Özhan, çalışanların emeğinin karşılığını alamadığını savundu.
İşçiler olarak her zaman Aydın halkının yanında olduklarını belirten Özhan, "Aydın'ın her metrekaresini temizleyerek, emeğimizin gücünü verdik. Sizlerden şunu istiyoruz: Burada gördüğünüz kardeşleriniz Aydın halkının kardeşleri, sizlerden isteğimiz bu kardeşlerinize destek olmanız." dedi.

Dün itibarıyla 8 bin lira maaş aldıklarını öne süren Özhan, "Emeğimizin karşılığını alamadık, burada çalışan arkadaşlarımız 3-4 aydır izin kullanmıyorlar. Yaz kış demeden görevlerini yerine getiriyorlar ama maaşlarını alamıyorlar." diye konuştu.

Temizlik işçilerinin eylemi nedeniyle ilçedeki bazı mahallelerde konteynerler ve çevresinde çöp yığınları oluştu.


- Popüler Haberler -

Rezalet sahnelere ceza! RTÜK 5 dijital platform için harekete geçti

MHP lideri Devlet Bahçeli: İsrail ülkemiz için de tehdit

Yılmaz: Zengezur Koridoru Türk Dünyası'nı stratejik bir konuma yükseltecek

Barış ortamının bozulmasına sitem etti: Osmanlı'nın getirdiği huzuru İsrail yok etti

Sürücülere adeta kabusu yaşatıyordu! Çalışmalar aralıksız sürüyor

Rektör Aydın, Filistinli öğrencileri ağırladı
