ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Bayraklı Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu! Eski başkan dahil çok sayıda kişiye gözaltı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında, önceki dönem Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ile birlikte 45 kişi, 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak', 'Rüşvet' ve 'İhaleye Fesat Karıştırmak' suçlamasıyla gözaltına alındı.

İHA - | Son Güncelleme Tarihi:
Bayraklı Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu! Eski başkan dahil çok sayıda kişiye gözaltı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce yürütülen müşterek çalışmalar kapsamında; önceki dönem Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın liderliğinde hareket ettiği değerlendirilen yapılanmaya yönelik yürütülen soruşturmada, "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak", "Rüşvet" ve "İhaleye Fesat Karıştırmak" suçlarına ilişkin deliller elde edilmesi üzerine operasyon kararı alındı.

Soruşturma kapsamında; Sayıştay raporları, MASAK raporları, yapılan teknik ve fiziki çalışmalar, elde edilen bilgi ve belgeler doğrultusunda, aralarında önceki dönem Bayraklı Belediye Başkanı, belediye ve belediye şirketlerinde görev yapmış yöneticiler ile çalışanlar ve çeşitli şirketlerin yetkili ve sahiplerinin de bulunduğu toplam 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Serdar Sandal

Şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eş zamanlı operasyonda, aralarında Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın da bulunduğu 45 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin yakalanmasına, adreslerde arama ve el koyma işlemlerinin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Kapat

HABERİN DEVAMI


Etiketler:
Bayraklı Belediyesi Yolsuzluk Soruşturması Suç Örgütü Rüşvet Skandalı