Ankara'da narkokapan operasyonlarında yeni gelişme: Tutuklu sayısı yükseldi

Ankara merkezli dört ilde yürütülen geniş çaplı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 29'u daha tutuklandı.
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticaretine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 17 Nisan'dan itibaren Ankara merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 119 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Bunlardan 93'ü yakalanırken, gözaltına alınan 30 şüpheliden 29'u çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Bir şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbirleri uygulandı.

Firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Soruşturma, bir başsavcıvekili koordinesinde 4 savcı tarafından yürütülüyor.
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığından dün yapılan açıklamada ise soruşturma kapsamında 92 şüphelinin yakalandığı, 32'sinin tutuklandığı belirtilmişti.
- Popüler Haberler -
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Finlandiya ve İsveç'e gidecek
CHP bayramlaşmasında "pavyon" göndermesi: Biz yoktuk, siz vardınız
Tütünle mücadele devam ediyor! Sigarayı bırakmak için polikliniklere başvuranların sayısı artıyor
Van merkezli 11 ilde uyuşturucu operasyonu! Tutuklananların toplam 664 suç kaydı tespit edildi
Bakan Çiftçi'den bayram dönüşü trafik uyarısı
Bakan Kurum, depremzede ailenin yeni evlerindeki bayram sevincini paylaştı



