AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Özel'e sert tepki: Türkiye karşıtlarının dilini kullanıyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepkide bulundu. Çelik, paylaşımında 'CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanımızın dış politika iradesine karşı kullandığı dil ise Türkiye karşıtlarının dilidir.' ifadesini kullandı.

Çelik, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, partisinin Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Yürütme Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı konuşmasındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.
Çelik, şunları kaydetti:
"Cumhurbaşkanımızın dış politika iradesi, dünyanın içinde bulunduğu kaos karşısında milletimizin ve devletimizin güvencesidir. Bütün dünya Cumhurbaşkanımızın siyasetinin kapsayıcı ve sonuç alıcı dinamiklerini ilgiyle ve takdirle izlemektedir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanımızın dış politika iradesine karşı kullandığı dil ise Türkiye karşıtlarının dilidir. Son bir haftadır dünya basınında Türkiye karşıtlığı yapanların söylemine bakın, Özgür Özel'in bire bir aynısını dillendirdiğini görürsünüz. Dünya büyük sorunların içinden geçerken, hala dünyada olup biteni anlayamayan ve kendi parti içi sorunlarına mahkum olmuş Özgür Özel'in söylediklerinin bir hükmü yoktur."
- Popüler Haberler -
BM'nin 81. yılında reform çağrısı... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha adil bir yapıya dönüşmeli
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe'ye müftü atamasına tepki
Amer Kapetanovic: Türkiye bölgeler arası bir güç
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabir ziyareti: Anne ve babasının mezarı başında dua etti
Dışişleri Bakanlığından Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe'ye müftü atamasına tepki:
İstanbul'da 8 ülkenin bakanları bir araya geldi! Ortak açıklama: Çatışmalar müzakere ile çözülmeli



