AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail tüm bölge ve dünya için katliam ve işgal siyasetinden başka bir amaç gütmüyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in tüm bölge ve dünya için katliam ve işgal siyasetinden başka bir amaç gütmediğini ifade etti.
Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
İsrail tüm bölge ve dünya için katliam ve işgal siyasetinden başka bir amaç gütmüyor.
İsrail'in Suriye'nin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü sistematik olarak hedef alması bu lanetli planın parçasıdır.
Bu saldırıların birileri tarafından "İsrail'in güvenliği" olarak etiketlenmesi dünyanın en büyük yalanıdır ve insanlık değerlerine hakarettir.
Bugün Suriye'nin içinde hangi odaklar Suriye'nin siyasi birliğine ve toprak bütünlüğüne aykırı tutum takınıyorsa, İsrail'in soykırım siyasetinin aparatıdır.
Cumhurbaşkanımız, Suriye'nin siyasi birliğini, egemenliğini ve toprak bütünlüğünü desteklediğimizi en güçlü şekilde açıkladı. Bu iradenin karşısında durmaya çalışanların İsrail planının parçası olmaktan başka elde edeceği birşey yoktur.
- Popüler Haberler -

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan net mesaj: Terörle ne dün ne bugün pazarlık yapılmadı, yapılmayacak

CHP'de sular durulmuyor! Baskı ve tehditlere maruz kalıp istifa etti

Osmaniye'de feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Muğla'dan sevindirici gelişme: Orman yangını kontrol altına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zekai Aksakallı ve Murat Yalçıntaş'ı kabul etti

Bahamalar bayraklı dev gemi Çanakkale'yi Türk bayrağıyla selamladı
