AK Parti Grup Başkanı Güler: Komisyon'un İmralı ziyaretine olumlu bakıyoruz

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Komisyon'un İmralı ziyaretine olumlu bakıyoruz. Bu bir dinleme, Komisyonda oylamaya ihtiyaç olmayabilir. İmralı'ya gidecek isim henüz net değil, değerlendirilecek" dedi.
TBMM'de AK Parti Grubu, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun İmralı'ya gitme önerisi için kapalı toplantı gerçekleştirdi. Toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.
Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Bu sürece katkı sağlayacak hangi başlıklar olabilir diye değerlendirme yaptık. Arkadaşlarımızdan bazılarının Komisyon'un İmralı'ya ziyaretine olumlu baktığını ifade etmiştik. Arkadaşlarımızla değerlendirdik. İmralı konusuna olumlu bakıyoruz. Bu bir dinleme, Komisyon'da oylamaya ihtiyaç olmayabilir. İmralı'ya gidecek isim henüz net değil, değerlendirilecek. Komisyon'da oylama olursa biz AK Parti olarak olumlu oy vereceğiz. Bu Komisyon'un amacı terörün son bulmasının her bir zeminde gerçekleşmesini sağlamak" ifadelerini kullandı.
- Popüler Haberler -
Diyarbakır'da bir günde meydana gelen iki farklı kazada 8 kişi hayatını kaybetti
Duvarlarında çatlak tespit edildi! Beykoz'da 2 bina tahliye edildi
Libya'dan kritik ziyaret! Bakan Güler, Saddam Hafter'i kabul etti
Böcek Ailesi faciasında yeni gelişme! İki isim için yakalama kararı çıkarıldı
Roma dönemine ait olduğu belirlendi! Değeri tam 5 milyon lira
İstanbul'da gıda işletmelerine denetim!



