ANASAYFA
TV PROGRAMLARI
PROGRAMLAR
YAYIN AKIŞI
CANLI YAYIN
24 RADYO
REKLAM
İLETİŞİM VE KÜNYE

Adalet Bakanı Tunç: Özel'in İBB Borsası iddialarına ilişkin ifadeleri yargıyı töhmet altına alıyor!

HABER MERKEZİ - | Son Güncelleme Tarihi:
Adalet Bakanı Tunç: Özel'in İBB Borsası iddialarına ilişkin ifadeleri yargıyı töhmet altına alıyor!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Özgür Özel'in 'İBB Borsası' iddialarına ilişkin, 'Özel, yargı mensuplarımıza yakışıksız ifadeler kullanıyor. Bu soruşturmalar siyasi soruşturmalar demek bir kere hukuk devletinde olmaz. Dosyanın içeriğini bilmeden yargıyı töhmet altına alan ifadelerden kaçınmak gerekiyor. Kanıtlar varsa ilgili yargı makamlarına ulaştırırsınız. Kimin elinde belge varsa yargı makamına versin' ifadelerini kullandı.

Kapat

HABERİN DEVAMI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Kartalkaya yangınıyla ilgili gerekli yargı süreci devam ediyor. İTÜ'den bilirkişiler görevlendirildi. Birileri yargıdan kaçırıldı dendi. Kaçırılmadı. İTÜ raporu sonucu sorumlular belirlendi. Yargılama devam ediyor. Birtakım dezenformasyonlar yapıldı ama böyle bir durum söz konusu değil.

Kim sorumluysa 78 canın hesabını vermeli. Bağımsız ve tarafsız yargı görevini yapacak.

İSRAİL'İN GAZZE'Yİ İŞGAL PLANI

Artık Gazze için sözün bittiği yerdeyiz.

İsrail terör devleti. Ona devlet demek mümkün değil. Hukuku hiçe sayana devlet diyemeyiz. Sözde bir karar. Uluslararası hukuku hiçe sayıyor.

İsrail sürgün politikası izliyor, lanetliyoruz.

Sayın cumhurbaşkanımız bu sistem adil değil, dünya 5'te büyüktür derken işte bugünlere işaret ediyordu. Bu liderlerin artması lazım dünyada. Türkiye olarak dünyanın neresinde mazlum varsa yanında olmaya devam edeceğiz.

Bugün uluslararası sistem bunlara ceza uygulamıyor gibi gözükebilir ama tıpkı Bosnalı kardeşlere zulmedenler gibi gün gelecek bunlar da cezasını görecek.

E-İMZA SORUŞTURMASI

Soruşturma 13 Ağustos 2024 tarihinde bir ihbarla başlatıldı. Bu şebekenin tüm unsurlarıyla ortaya çıkarılması gerekiyor. Gizlilik kapsamında soruşturma yürütülüyor. Kolluk kuvvetlerimiz yakalamalar yaptı.


Etiketler:
Adalet Bakanı Yargı Makamı Soruşturma Dosyası