Seyhan Belediyesi'nden ballı ihale

Adana Seyhan Belediyesi, 119 araç ve iş makinesi için mayısta ihaleye çıktı. 38 milyon liralık ihaleye katılan 3 firmadan ikisi 'sıfır' teklif verdi. İhaleyi kazanan 'Artı Yol' şirketinin 3 ay önce tescil aldığı belirlendi.
Adana'da CHP'li Seyhan Belediyesi, 119 ulaşım aracı ve iş makinesi kiralanması için mayıs ayında ihaleye çıktı. 38 milyon liralık ihaleye 3 firma katıldı; ikisi 'sıfır' teklif verdi. Artı Yol Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 37 milyon 739 bin 90 liralık teklifini ihale komisyonuna sundu.
Belediyenin 11 Haziran 2024 tarihinde açıkladığı sonuçlara göre ihale Artı Yol'da kaldı. Firmanın ihale tarihinden 84 gün önce kurulduğu Adana Ticaret Sicili Müdürlüğü'nün resmi belgeleriyle doğrulandı. Şirket sahibinin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'a yakın bir isim olduğu öne sürüldü.

"CHP GERÇEĞİ BU"
Akşam Gazetesi'ne konuşan, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, "Seyhan Belediyesi, geçtiğimiz mayıs ayında araç kiralaması için yaklaşık 38 milyon liralık bir ihale yapıyor. Buraya tek bir firma katılıyor. Kuruluş tarihi; 16 Şubat 2024. Bu firma 37 milyon 739 bin TL bedel veriyor. Adrese teslim ihale. CHP'li belediyelerin gerçeği bu" dedi.


CHP'de aile belediyeciliği hız kesmiyor! Kayınbiraderini müdür yaptı, savunması şaşkına çevirdi

CHP'de aile belediyeciliği hız kesmiyor! Tuncay Özkan'ın kardeşi müdür oldu

İzmir'de 1 gün iş bırakan memurlar, CHP İl Başkanlığı önünde eylem yaptı
- Popüler Haberler -

Altının gramı kaç TL oldu?

Avrupa Merkez Bankasından "belirsizliklere hazırız" mesajı

Sıfır Atık Projesi ile 7 yılda 74,5 milyon ton atık ekonomiye kazandırıldı

Elektrikli araç şarj altyapısı hızla artıyor

Sporcular Maliyeden kaçamadı: Yaklaşık 5,3 milyar liralık kazanç beyan edilmedi

Hükümet, kamu işçisi için zam teklifini bayramdan sonra verecek
