İran savaşında petrol oyunları!

Prof. Dr. Ata Özkaya, 24 TV'de İran'da yaşanan çatışmaların 4-5 hafta daha sürebileceğini ve bu süreçte petrol fiyatlarının 100 doların üzerinde kalacağını belirtti. İran'daki gelişmeler küresel enerji piyasasını yakından etkiliyor.
İran'da devam eden çatışmaların küresel petrol piyasasına etkileri tartışılıyor. Prof. Dr. Ata Özkaya, 24 TV'de katıldığı Analiz Sentez programında, İran'daki çatışmaların 4-5 hafta daha sürebileceğini belirtti. Özkaya, bu sürecin petrol fiyatlarını 100 doların üzerinde tutacağını vurguladı.

İRAN SAVAŞINDA PETROL OYUNLARI
Prof. Dr. Ata Özkaya: Çatışmalar 4-5 hafta daha sürebilir. Buda bize petrolün bu süreçte 100 doların üstünde seyredeceğini gösteriyor.
İRAN SAVAŞINDA PETROL OYUNLARIİRAN SAVAŞINDA PETROL OYUNLARI
— 24 TV (@yirmidorttv) March 18, 2026
Prof. Dr. Ata Özkaya (@ProfDrAOzkaya): Çatışmalar 4-5 hafta daha sürebilir. Buda bize petrolün bu süreçte 100 doların üstünde seyredeceğini gösteriyor. pic.twitter.com/ZT1qPpE2nw
İran'daki çatışmalar, sadece bölgesel güvenliği değil, aynı zamanda dünya genelinde enerji fiyatlarını da etkiliyor. Petrol fiyatlarının 100 doların üzerinde seyretmesi, küresel ekonomide belirsizlik ve riskleri artırıyor. Uzmanlar, gelişmelerin yakından izlenmesi gerektiğini vurguluyor.
İRAN SAVAŞINDA PETROL OYUNLARI
— 24 TV (@yirmidorttv) March 18, 2026
Prof. Dr. Ata Özkaya (@ProfDrAOzkaya): Çatışmalar 4-5 hafta daha sürebilir. Buda bize petrolün bu süreçte 100 doların üstünde seyredeceğini gösteriyor. pic.twitter.com/fz6ZFTQRPr
İran'daki çatışmaların süresi ve şiddeti, enerji piyasasında dalgalanmalara neden oluyor. Prof. Dr. Ata Özkaya'nın değerlendirmeleri, önümüzdeki haftalarda petrol fiyatlarının seyrinin küresel ekonomi için kritik olacağını gösteriyor.
- Popüler Haberler -
Petrol deviyle imzalar atıldı! TPAO küresel oyuncu olacak
Altında sert düşüş! Altın fiyatları ne kadar? 13 Nisan 2026 Pazartesi gram altın, çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altını kaç lira? Son dakika altın fiyatları, canlı takip
Bakan Yumaklı: Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi ile yıllık 180 bin lira destekte bulunacağız
Bakan Bolat: Jeopolitik riskleri sınırlandırmaya yönelik çalışmalarımız sürüyor
Suriye sınırındaki 350 kilometrelik hat tren trafiğine açıldı
Türkiye'ye yılın ilk 2 ayında 1,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım geldi



