EPDK'dan 17 şirkete lisans kararı Resmi Gazetede yayımlandı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 17 şirkete lisans vermesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 17 şirkete lisans verdi, 8 şirketin lisansını sonlandırdı, 1 şirketin lisansını ise iptal etti.
EPDK'nin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, elektrik piyasasında 7 üretim lisansı, 3 toplayıcı lisansı, 4 tedarik lisansı ve 1 dağıtım lisansı verildi. Elektrik piyasasında, 1 şirketin üretim lisansı iptal edilirken, 7 şirketin üretim lisansı sonlandırıldı.
Petrol piyasasında 1 firmaya madeni yağ ve 1 firmaya da ihrakiye teslimi lisansı verildi. Aynı piyasada 1 firmanın depolama ve iletim lisanslarının süresi uzatıldı.
Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) piyasasında ise 1 firmanın dağıtıcı lisansı sona erdirildi.
- Popüler Haberler -

Bakan Bayraktar: Türkiye'de doğal gaz erişimi yüzde 85, hedefimiz yüzde 100!

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere 344 milyon TL destek ödemesi

Bakan Uraloğlu: İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı olmaya devam ediyor!

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Türk havacılığı yeşil döneme geçiyor!

Altın bugün ne kadar? Gram, çeyrek altın kaç lira? 4 Temmuz 2025 Cuma Bugün altın fiyatlarında son durum, canlı takip

En düşük emekli maaşı belli oldu
