Trump: Şara ile vakit geçirmek bir onurdu

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüşmesine ilişkin 'Şara ile vakit geçirmek bir onurdu.' ifadesini kullandı.
Trump, ABD merkezli sosyal medya platformu Truth Social'dan, Şara ile görüşmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

"Şara ile vakit geçirmek bir onurdu." ifadesini kullanan Trump, görüşmede Orta Doğu'da barışın detaylarının değerlendirildiğini ve Şara'nın bunu desteklediğini belirtti.

Trump, Şara ile tekrar görüşmek istediğinin bildirerek, Suriye'nin istikrarlı ve başarılı olmasının, bölgedeki tüm ülkeler için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Trump ile Şara, Beyaz Saray'da basına kapalı olarak bir araya gelmişti.
Görüşme, bir Suriye devlet başkanının ilk kez Beyaz Saray'da bir ABD Başkanı ile bir araya gelmesi olarak kayıtlara geçmişti.
- Popüler Haberler -
Gizli yazışmalar açığa çıktı: ABD'nin İran politikası ne yönde?
Trump hedef değiştirdi: ABD'nin 51. eyaleti!
Mars yüzeyinde şok keşif! Böcek ve sürüngen benzeri yaşam iddiası
İsrail'den skandal Lübnan planı! ''Yık-işgal et'' yetkisi
İran'dan ABD'ye Hark Adası uyarısı: Küle çeviririz
Trump'tan çarpıcı iddia: Mücteba Hamaney de ölmüş olabilir



